Κοπή Αγιοβασιλόπιτας της Παναγίας Ελεούσης Μαλακώντα

Loading...


Το Σαββάτο 11 Ιανουαρίου 2020 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Παναγίας Ελεούσης στον Μαλακώντα Ερέτριας πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης του Κατηχητικού του ιερού ναού.

Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο εφημέριος Πανοσ Αρχιμ Θεαγένης Κόλλιας με την παρουσία των παιδιών του Κατηχητικού των Κατηχητριών της ενορίας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αποδεικνύοντας με την παρουσία τους ότι στηρίζουν και να βοηθούν κάθε πνευματική και φιλανθρωπική δραστηριότητα της ενορίας.

Διαβάστε εδώ:  Ευλογία Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στην Αρχιερατική Περιφέρεια Αιγείρας

Εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου ο π. Θεαγενης ευχαρίστησε τους πάντες για την παρουσία τους και αφού συνεχάρη τα παιδιά του Καχητικού τις Κατηχήτριες τις κυρίες της ενορίας για την άψογη οργάνωση της εορταστικής συνάξεως επίσης ευχήθηκε δε χρόνια πολλά και καλή χρονιά, ευλογημένη, δημιουργική, με πολλές πνευματικές συνάξεις και δραστηριότητες συμπεριλαμβανομέων των παραδοσιακών χορων αλλά και στα προγραματισμένα εσπερινά κηρύγματα της ενορίας τα οποία θα λαμβάνουν χώρα με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Ελεούσης.

Το τυχερό φλουρί έτυχε στην μικρή Αγγελική Μπρέγασι η οποία έλαβε αναμνηστικό δώρο απο τον π. Θεαγένη.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr