Κοντά στους φυλακισμένους ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος

Loading...


Το Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβετείας, το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου και τα Κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, προκειμένου να προσφέρει στους κρατουμένους την παρηγορία και την ενίσχυση της Τοπικής Εκκλησίας, ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων.

Ο Σεβασμιώτατος παρακολούθησε τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές που ετοίμασαν οι κρατούμενοι.

Στις φυλακές Κασσαβετείας  στη γιορτή συμμετείχαν κρατούμενοι μαθητές, η 25μελής Χορωδία της Ενορίας Ευξεινουπόλεως, Μουσικό συγκρότημα μαθητών του Λυκείου της Νέας Αγχιάλου και ο Σ.Σ.Κ. «Ο Εσταυρωμένος», ο οποίος βράβευσε τους 15 κρατούμενους μαθητές.
Στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου την γιορτή ετοίμασαν οι κρατούμενοιμαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου της φυλακής και ο «Ε» βράβευσε τους έξι (6) επιμελέστερους με χρηματικό ποσό και δώρα.

Σε όλους τους κρατουμένους ο Σεβασμιώτατος μοίρασε προσωπικά εόρτια δέματα και ευχήθηκε υπομονή και καλή επανένταξη στην κοινωνία.

Στις επισκέψεις του στα Σωφρονιστικά καταστήματα τον Σεβασμιώτατο συνόδευσε κλιμάκιο του Σ.Σ.Κ. «Ο Εσταυρωμένος», με επικεφαλής τον Πρόεδρο Πρωτ. Θεόδωρο Μπατάκα.