Ιερατική σύναξη στην Ι.Μ. Μαρωνείας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το πρωί της Δευτέρας, 19ης Δεκεμβρίου 2016, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής έλαβε χώρα η μηνιαία υπό την ηγεσίαν του και τη συμμετοχή των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, καθώς και των λαικών στελεχών – μελών των νέων Εκκλησιαστικών Συμβουλίων.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων μετά την εναρκτήριον προσευχήν ευχαρίστησε τους λαικούς συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως για την ανταπόκρισί τους στο κάλεσμα του Επισκόπου και τους συνεχάρη για το διορισμό τους. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο που αναλαμβάνουν ως συνεργάτες των Ιερέων και τους εκάλεσε να αναλάβουν δραστηριότητα σε όλους τους τομείς του έργου της Ενορίας, μάλιστα δανειζόμενος Πατερικό λόγο επεσήμανε ότι πρέπει να εναρμονισθούν μετά του Αρχιερέως και των Ιερέων «ώσπερ χορδαί κιθάρα».

Διαβάστε εδώ:  O Μητροπολίτης Μαρωνείας στο 3ο Λύκειο Κομοτηνής

Μετά τις ωφέλιμες τοποθετήσεις του Ποιμενάρχου μας επιδόθηκαν στους Προέδρους και τα Μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων τα διοριστήρια έγγραφα, συνοδευόμενα με ανάλογες πατρικές ευχές τόσο για δημιουργική θητεία όσο και για τις επερχόμενες εορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου