Ιερά Πανήγυρη Αγίας Σοφίας Ξηρόβρυσης Χαλκίδος

Loading...


Ι.Μ. Χαλκίδος: Την 17η Σεπτεμβρίου πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής Πίστεως – Ελπίδος και Αγάπης, ο οποίος ευρίσκεται στην περιοχή Ξηρόβρυση Χαλκίδος.

Στα πλαίσια των Εκδηλώσεων για την Πανήγυρη του Ι. Ναού:

· Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 8.30 μ.μ. θα τελεσθεί ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, η οποία θα περατωθεί περί ώραν 12.30 π.μ.

· Την παραμονή της Εορτής, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ. θα λάβει χώρα ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, ενώ αμέσως μετά θα λάβει χώρα η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος ανά τας οδούς του συνοικισμού. Μετά το τέλος της Ιεράς Λιτανείας θα προσφερθεί σε όλους τους προσκυνητές ευλογημένο φαγητό.

Διαβάστε εδώ:  Ι.Μ. Χαλκίδος: Η Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου (ΦΩΤΟ)

· Την κυριώνυμη ημέρα της εορτής Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7.00 π.μ. θα λάβει χώρα ο Όρθρος και στη συνέχεια η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στην οποία θα προεξάρχει και θα κηρύξει το θείο λόγο ο Αρχιμανδρίτης π. Φιλόθεος Θεοχάρης – Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως.

Καλούνται οι ευλαβείς χριστιανοί μας να προσέλθουν και να τιμήσουν τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Σοφίας.