Ιερά Αγρυπνία επί τη ενάρξει της Σαρακοστής των Χριστουγέννων στον Ι.Ν. Αγ. Στεφάνου Ν. Ιωνίας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με αφορμή την είσοδο της Αγίας μας Εκκλησίας στην Τεσσαρακοστή των , πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 Ιερά Κατανυκτική επί τη εορτή του Αγίου Αποστόλου Φιλίππου και Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σαφραμπόλεως Ν. Ιωνίας, όπου και τέθησαν προς προσκύνηση και Ιερά Λείψανά τους.

 

Της Ιεράς Αγρυπνίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ με Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως και την παρουσία πολλών φιλακόλουθων ενοριτών, που κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό.

Διαβάστε εδώ:  Νηστεία Χριστουγέννων: Ξεκινάει στις 15 Νοεμβρίου-Η σημασία της Σαρακοστής

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε με θερμά λόγια στους εορταζομένους Αγίους, ευχόμενος καλή δύναμη για την επερχόμενη Νηστεία, ενώ στη συνέχεια ευλόγησε μήλα, τα οποία και διανεμήθησαν στους πιστούς για ευλογία εις ανάμνησιν θαύματος του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου.

iera-agrupnia-epi-ti-enarksei-tis-sarakostis-ton-xristougennon-ston-i-n-ag-stefanou-n-ionias_004 iera-agrupnia-epi-ti-enarksei-tis-sarakostis-ton-xristougennon-ston-i-n-ag-stefanou-n-ionias_019 iera-agrupnia-epi-ti-enarksei-tis-sarakostis-ton-xristougennon-ston-i-n-ag-stefanou-n-ionias_020 iera-agrupnia-epi-ti-enarksei-tis-sarakostis-ton-xristougennon-ston-i-n-ag-stefanou-n-ionias_026tilegrafima.gr