Ι.Μ. Βεροίας: Υποδοχή της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Αγιοταφίτισσας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Ι.Μ. Βεροίας: Με ιδιαίτερη συγκίνηση και ευλάβεια υποδέχθηκαν στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, το απόγευμα της Δευτέρας 7 Αυγούστου, τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Αγιοταφίτισσας.

Όπως μας ενημερώνει η Ι.Μ. Βεροίας: «Η εικόνα είναι του κεντρικού Μοναστηριού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, που θα τεθεί για προσκύνηση στον εν λόγω Ιερό Ναό από σήμερα έως και τις 17 Αυγούστου.

Πρόκειται για ένα ιερό κειμήλιο της Ορθοδοξίας, μια θαυματουργή εικόνα που χάρη στην πρωτοβουλία και στις ενέργειες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Παντελεήμονος, δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες της Αλεξάνδρειας, της Ημαθίας αλλά και σε όλους τους Έλληνες, να προσκυνήσουν. Η χάρη της να μας συνοδεύει πάντοτε.

Διαβάστε εδώ:  Ι.Μ. Βεροίας: Λιτανεία για τον πολιούχο της πόλης, Όσιο Αντώνιο τον νέο (ΦΩΤΟ)

Στην υποδοχή παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης, ο Δκης της Π.Υ. Αλεξάνδρειας κ. Αμανατίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γκιουρτζής, Ιερός Κλήρος και πλήθος πιστών.

Ακολούθησε Αρχιερατικός Εσπερινός και παράκληση και το βράδυ στις 21:00 θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία».