1

Ι.Μ. Ρεθύμνης: Τιμήθηκαν οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων (ΦΩΤΟ)

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε το εσπέρας της Τετάρτης 27ης Σεπτεμβρίου 2017, στην έδρα του Ιερατικού Συνδέσμου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου (την αίθουσα «Πατριάρχης Βαρθολομαίος ο Α΄» των Γραφείων της Μητροπόλεως), το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερατικού Συνδέσμου, σύμφωνα με σχετική απόφασή του, τίμησε τα παιδιά Κληρικών της Μητροπόλεως που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πατρίδος μας, κατά τις εφετεινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Αναλυτικά, οι βραβευθέντες είναι οι εξής με αλφαβητική σειρά:
1) Καραγιαννάκη Ελένη, θυγατέρα του Αιδεσ. Πρωτ. Δημητρίου Καραγιαννάκη, η οποία εισήχθη στο Παιδαγωγικό Ρεθύμνου.
2) Κόκκινου Ελένη, θυγατέρα του Αιδεσ. Πρωτ. Ανδρέα Κόκκινου, η οποία εισήχθη στη Νοσηλευτική στο Διδυμότειχο.
3) Κουμεντάκη Ειρήνη, θυγατέρα του Αιδεσ. Πρωτ. Νικολάου Κουμεντάκη, η οποία εισήχθη στο Τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος στα Χανιά.

[irp posts=”373164″ name=”Ι.Μ. Ρεθύμνης: Αγιασμός στη Σχολή Εκκλησιαστικής Μουσικής (ΦΩΤΟ)”]

4) Κουτάντου Γεωργία, θυγατέρα του Αιδεσ. Πρωτ. Χαράλαμπου Κουτάντου, η οποία εισήχθη στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών στην Καλαμάτα.
5) Τσακπίνη Φωτεινή, θυγατέρα του Αιδεσ. Πρωτ. Δημητρίου Τσακπίνη, η οποία εισήχθη στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σε καθεμιά από τις επιτυχούσες ο Ιερατικός Σύνδεσμος επέδωσε χρηματικό έπαθλο, ενώ ο Πρόεδρος του Ιερατικού Συνδέσμου, Αιδεσ. Πρωτ. Δημήτριος Σωπασουδάκης, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, συνεχάρη τα παιδιά και τους γονείς τους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στις σπουδές τους και κάθε αγαθό στη ζωή τους με την ευλογία του Θεού.