Ι.Μ. Πειραιώς: Εθελοντική αιμοδοσία, στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.

Loading...


διοργανώνεται στον , την Κυριακή των Βαϊων, 9 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Αναλυτικότερα, όπως μας ενημερώνει ο : «Μία ακόμη ενοριακή πρωτοβουλία, η οποία γίνεται και θεσμός, πραγματοποιείται με σκοπό να εκφράσουμε την αγάπη μας στον πλησίον, τον συνάνθρωπό μας, τον ασθενή και εμπερίστατο, με .

Μία ακόμη ενοριακή πρωτοβουλία, η οποία γίνεται και θεσμός, πραγματοποιείται με σκοπό να εκφράσουμε την αγάπη μας στον πλησίον, τον συνάνθρωπό μας, τον ασθενή και εμπερίστατο, με την ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.

Η Ενορία μας ευαισθητοποιημένη και οι ενορίτες μας με πλούσια τα αισθήματά τους, ανταποκρίνονται ικανοποιητικά στο αίτημα των καιρών τόσο για την προσφορά πολλών φιαλών αίματος για τις διάφορες ανάγκες που υπάρχουν, όσο και στην πραγμάτωση ενός ισχυρού πυρήνα εθελοντών αιμοδοτών οι οποίοι θα είναι ετοιμοπόλεμοι και στις επόμενες Ενοριακές μας Εθελοντικές Αιμοδοσίες.

Συγκεκριμένα την Κυριακή των Βαϊων, 9 Απριλίου, από τις 10 το πρωϊ έως τις 2 το μεσημέρι, Κινητή ιατρική ομάδα από το Τζάνειο Νοσοκομείο της πόλεώς μας, θα βρίσκεται στο Πνευματικό μας Κέντρο και θα επιμελείται της Αιμοδοσίας.

Διαβάστε εδώ:  Ι.Μ.Πειραιώς: Ομιλία του Δ. Μεταλληνού για τον Ιωάννη Καποδίστρια

Σας περιμένουμε, όσοι δύνανται, να έρθετε και να συνεισφέρετε στην εκστρατεία της ΑΓΑΠΗΣ.

Τέλος από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, ζητείται για όσους προσέλθουν να φέρουν μαζί τους ταυτότητα έτσι ώστε να πιστοποιείται η ταυτοπροσωπία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Ιερού Ναού 2104614658 και 2104616540″.