Ι.Μ.Περιστερίου: 4ο Εορταστικό Διήμερο

Loading...


: Το 4ο Εορταστικό της Διήμερο διοργανώνει, από σήμερα, Τετάρτη 12 και Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, στο Δημοτικό Άλσος Περιστερίου η Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου υπό την ευλογία του Σεβασμιωτάτου οικείου Μητροπολίτου Περιστερίου, κ. Κλήμεντος.

Συγκεκριμένα, στο Δημοτικό Άλσος πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με χορευτικά, χορωδιακά και θεατρικά δρώμενα από τα αντίστοιχα τμήματα πολλών ενοριακών Ιερών Ναών της Μητροπόλεως. Στην πρώτη ημέρα της εκδήλωσης τραγούδησαν οι χορωδίες των Ιερών Ναών: Αγίου Γεωργίου Νέας Ζωής, Αγίου Νεκταρίου Κηπουπόλεως και του Αγίου Παύλου Νέων Σεπολίων, ενώ, χορευτικά παρουσίασαν οι Ιεροί Ναοί Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, Αγίου Νεκταρίου Κηπουπόλεως, Αγίου Γεωργίου Νέας Ζωής, Αγίου Αθανασίου, Υψώσεως Τιμίου Σταυρού και Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Μάσχα).

Στην εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως έπαιξαν ζωντανά μουσικοί με παραδοσιακά όργανα ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης είχαν η Μαργαρίτα Δημητριάδη και ο Δημήτρης Μπούρας.

ΦΩΤΟ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr