Ι.Μ. Μαντινείας: Αρχιερατικό Μνημόσυνο των μακαριστών Μητροπολιτών (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, ο , τέλεσε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως Αρχιερατική και ιερό υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως τώναειμνήστων Αρχιερέων των αρχιερατευσάντων στην , των Ιερέων των ιερατευσάντων ευόρκως στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό, ως και πάντων των κεκοιμημένων Ευεργετών και Δωρητών του Ιερού Ναού.

Τόσο στη Θεία Λειτουργία όσο και στο ιερό Μνημόσυνο πλαισίωσαν τον Σεβ. Ποιμενάρχη Ιερείς της πόλεως, ενώ συμμετείχαν ευσεβείς χριστιανοί, ενορίτες και άρχοντες του τόπου, τιμώντας με αυτό τον τρόποαπό κοινού τους μακαριστούς Αρχιερείς, Ιερείς και τους Ευεργέτας του Μητροπολιτικού Ναού.

Διαβάστε εδώ:  Ο Αρχιεπίσκοπος στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μητροπολίτη Μαντινείας (ΦΩΤΟ)

Το ιερό αυτό Μνημόσυνο τελείται κάθε χρόνο τον μήνα Ιανουάριο από τον Σεβ. Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού ΙερούΝαού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, ως ελάχιστο αντίδωρο, υποχρέωση και αναγνώριση της προσφοράς των μακαριστών Αρχιερέων και πάντων των κεκοιμημένων Ευεργετών και Δωρητών.

Αιωνία αυτών η μνήμη. Να έχουμε την ευχή τους.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr