Ι.Μ. Κίτρους: Γιορτή Νεολαίος των Κατηχητικών Συνάξεων (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ι.Μ. Κίτρους: Μία πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη του Πάσχα 19 Απριλίου με την φροντίδα της Ι.Μ. Κίτρους.

Συγκεκριμενα, στην Ενοριακή Αίθουσα Λόφου φιλοξενήθηκε η Γιορτή Νεολαίας των Κατηχητικών Συνάξεων της Αρχιερατικής Περιφέρειας Πέτρας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Όπως έγινε γνωστό από την Ι.Μ. Κίτρους, σε αυτήν παρέστησαν πολλοί νέοι και παιδιά από τις Ενορίες της Αρχιερατικής Περιφέρειας Πέτρας. Παρέστησαν ακόμη ο Αρχιμανδρίτης π. Θεωνάς Αθανασιάδης, Υπεύθυνος Νεότητας της Ι. Μ. Φλωρίνης, ο Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος Γκόλιας, Υπεύθυνος Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης κ. Γεώργιος Ίτσιος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λόφου κ. Κων/νος Ζησόπουλος.

Διαβάστε εδώ:  Ι.Μ. Κίτρους: Λειτουργίες σε ρουμάνικα και σλάβικα (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος χαιρέτησε εγκάρδια τα παιδιά και τους νέους, ευχαρίστησε τους χορηγούς και συνεχάρη τους ιερείς, τους κατηχητές και τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Την ευθύνη διοργάνωσης της Γιορτής Νεολαίας είχε ο Πρεσβύτερος Γεώργιος Βέτσος, Υπεύθυνος Νεότητας στην Αρχιερατική Περιφέρεια Πέτρας, ενώ την προετοιμασία και διεξαγωγή της ανέλαβαν μέλη της Σύναξης Νέων (αποφοίτων λυκείου-φοιτητών-εργαζομένων), που λειτουργεί στην Ενορία του Λόφου με τη συμμετοχή και την προσωπική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου.