Ι.Μ. Καρπενησίου: Ιδρύεται Τράπεζα Αίματος

Loading...


Τράπεζα Αίματος ιδρύει η Μητρόπολη Καρπενησίου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδότη ο Μητροπολίτης Γεώργιος στέλνει μήνυμα σε όλο τον κόσμο για να στηρίξει την προσπάθεια.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Μητρόπολή μας μεταξύ άλλων αποφάσεων που ελήφθησαν στην Ιερατική Σύναξη της 15ης Μαΐου, προχωρά στην ίδρυση Τράπεζας Αίματος στο Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Είναι σε όλους μας γνωστή η έλλειψη αίματος, μα συγχρόνως και το πόσο μεγάλη είναι η αξία του για τη ζωή των συνανθρώπων μας. Ας μην ξεχνούμε πως ο πρώτος αιμοδότης είναι ο Κύριός μας, ο οποίος από του Σταυρού προσφέρει σ’ όλους μας το ζωηφόρο αίμα Του.

Ζητούμε την ανταπόκριση των ενοριτών μας, αλλά και των εκτός Ευρυτανίας Ευρυτάνων, οι οποίοι προσφέροντας λίγο αίμα, προσφέρουν ένα δώρο στους λίγους εναπομείναντες κατοίκους των χωριών μας.

Διαβάστε εδώ:  Γέροντας Εφραίμ από Κύπρο: «Η Εκκλησία προσφέρει τον Παράδεισο απ'αυτή τη ζωή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεδομένης της 14ης Ιουνίου ως παγκόσμιας ημέρας αιμοδότη και κατόπιν συμφωνίας με την Διευθύντρια Αιμοδοσίας κα Τσίνα Αντωνία, παρακαλούμε όσους μπορούν να συμβάλλουν στην ίδρυση Τράπεζας Αίματος της Μητροπόλεώς μας, να προσέλθουν στο Νοσοκομείο Καρπενησίου το διήμερο 14 και 15 Ιουνίου προσφέροντας μία φιάλη αίματος και δηλώνοντας, εάν το επιθυμούν, όνομα και τηλέφωνο.

Ελπίζοντας στην ανταπόκρισή σας, πιστεύουμε πως προσφέρουμε μια βοήθεια στους ασθενείς της επαρχίας μας για τους οποίους και ιδρύουμε την Τράπεζα Αίματος.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ