Ι.Μ. Ιλίου: Παρουσίαση βιβλίου του Μητροπολίτη κ. Αθηναγόρα

Loading...


Ι.Μ. Ιλίου: Την Τετάρτη 17 Μαϊου στις 11:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου πρόκειται να παρουσιαστεί η εκδοθείσα διδακτορική διατριβής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρα.

Αναλυτικότερα, όπως μας ενημερώνει η Ι.Μ. Ιλίου:

Η Ιερά Μητρόπολις Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την Εκδήλωση Παρουσίασης της εκδοθείσης Διδακτορικής Διατριβής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα με τίτλο «Θεέ μου, Θεέ μου… ψυχική εξάντληση και «αποξένωση» του κληρικού», την Τετάρτη 17η Μαιου 2017 και ώρα 11.30 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1ος όροφος), μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων Θεολογικού Λόγου και Τέχνης 2017.

Διαβάστε εδώ:  Ι.Μ. Ιλίου: Πρόγραμμα Ιεράς Πανήγυρις Αγίας Γλυκερίας

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:

* Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Καλλιακμάνης, Καθηγητής Ηθικής & Ποιμαντικής του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

και

* Ο Ελλογιμώτατος κ. Χρήστος Τσιρώνης, Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνικής Θεωρίας του σύγχρονου πολιτισμού και του χριστιανισμού του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

* Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Ελλογιμώτατος κ. Νίκος Μαγγιώρος,

Επίκουρος Καθηγητής Κανονικού & Εκκλησιαστικού Δικαίου του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης¨».tilegrafima.gr