Ι.Μ. Χαλκίδος: Νέος Οικονόμος στην Αρχιερατική Περιφέρεια Αιγαιών

Loading...


Το πρωί της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου 2020, ο , κατευθυνόμενος στην Ιστιαία για την πανήγυρη του πολιούχου της, Αγίου Αθανασίου, χοροστάτησε στον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία στην Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κεχριών, ιερουργούντων του οικείου Εφημερίου, Πρεσβ. Αντωνίου Τσούπρου και του Εφημερίου Μετοχίου, Πρεσβ. Ιωάννου Στάμου.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της , ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο με αναφορές στον βίο του Μεγάλου Αντωνίου και επαίνεσε όλους τους εκκλησιασθέντες ενορίτες, αλλά και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Κεχριών, που εκκλησίασαν τους μικρούς μαθητές. Κλείνοντας την ομιλία του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πατρικά στον εορτάζοντα π. Αντώνιο, επισημαίνοντας την δεκαπενταετή ιερατική του διακονία και τον χειροθέτησε Οικονόμο.

Διαβάστε εδώ:  Στο 3ο Δημοτικό Χαλκίδος ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος

Οι Πιστοί, αναφωνώντας το «Άξιος», συμμετείχαν ενεργά στην τιμητική αναγνώριση του Ιερέα τους από τον Ποιμενάρχη τους και εξέφρασαν την χαρά τους προς εκείνον για την επίσκεψή του.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr