Ι.Μ. Άρτης: Ξεκινούν οι εγγραφές για τις παιδικές κατασκηνώσεις (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ι.Μ. Άρτης: Ξεκινάνε από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου οι εγγραφές για την Α΄ και τη Β΄ περίοδο των κατασκηνώσεων της Ι.Μ. Άρτης, οι οποίες θα πραγματοποιούνται στο βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης που βρίσκεται στην Σκουφά 91-93, τηλ. 2681028472.

Η προθεσμία και για τις δύο περιόδους είναι μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τα έντυπα πατήστε εδώ.

Όπως μας ενημερώνει η Ι.Μ. Άρτης: «Η κατήχηση και η διακονία των νέων μας συνεχίζεται τους καλοκαιρινούς μήνες στις όμορφες κατασκηνώσεις της Μητροπόλεώς μας που βρίσκονται στους καταπράσινους ορεινούς όγκους της επαρχίας μας. Η αναψυχή και η ξεκούραση των διακοπών μέσα στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, γίνεται ουσιαστικότερη με την προσφορά του ζώντος λόγου του Θεού, το παιχνίδι, τη δημιουργική δραστηριότητα, τη συντροφιά, την ηρεμία, την προσευχή, το τραγούδι, τον ύμνο.

Διαβάστε εδώ:  Ι.Μ. Χαλκίδος: Εορτή λήξης των ενοριακών κατηχητικών της περιφέρειας Διρφύων (ΦΩΤΟ)

Λειτουργούν τρεις περίοδοι:

1η Για τα παιδιά της Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού Σχολείου & Α’ Γυμνασίου·

2η Για τα παιδιά του Β’, Γ’, Γυμνασίου & Α’, Β’, Γ’ Λυκείου·

3η Για παλαιούς κατασκηνωτές και στελέχη του Πνευματικού έργου της Μητροπόλεως.

Οι εγκαταστάσεις είναι δύο:

Κατασκήνωση Αρρένων: Λειτουργεί στη θέση «Κρανιές» του Δήμου Ηρακλείας στον ορεινό όγκο των Ραδοβιζίων μέσα σε μια καταπράσινη ελατόφυτη περιοχή εκτάσεως 10 στρεμμάτων και με υψόμετρο 1000μ.

(ΤΗΛ: 2685024085)

Κατασκήνωση Θηλέων: Λειτουργεί στο Δ.Δ. του Άνω Αθαμανίου (θέση «Τσαγκαράκι») του Δήμου Αθαμανίας σε έκταση 5 στρεμμάτων και με υψόμετρο 900μ.

(ΤΗΛ: 2685022985)

Οι Δηλώσεις συμμετοχής για τις Κατασκηνώσεις είναι έγγραφες (ειδικό έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής) και γίνονται κάθε χρόνο τον μήνα Ιούνιο.

Η έντυπη δήλωση συνοδεύεται από ιατρικό δελτίο, το οποίο συμπληρώνει και υπογράφει ο οικογενειακός Ιατρός».