Ι.Μ. Αργολίδος: Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Εορτή του Αγίου Πέτρου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Ι.Μ. Αργολίδος: Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Παροναξίας Καλλινίκου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο, και με την συμμετοχή πλήθος ιερέων από όλη την Αργολίδα πραγματοποιήθηκε στην πόλη τους Άργους η οποία γιορτάζει τον πολιούχο της Άγιο Πέτρο τον Θαυματουργό.

Όπως μας ενημερώνει η Ι.Μ. Αργολίδος, στην αρχιερατική θεία λειτουργία συμμετείχαν οι Μητροπολίτες Λαγκαδά Λητής και Ρεντίνης Ιωάννης, Άρτης Καλλινίκος, Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρας, Γρεβενών Δαβίδ και Αργολίδος Νεκτάριος.

Το παρών τους έδωσαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Μανιάτης , ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, αντιδήμαρχοι ,δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Διαβάστε εδώ:  Ι.Μ. Αργολίδος: Εορτασμός της μνήμης του Αγίου Αθανασίου (ΦΩΤΟ)

Την όλη επιμέλεια της εορτής είχαν το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Πέτρου καθώς κι οι Ιερείς του ναού ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σελλής και ο πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Κιντής.