Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως: Καταβολή επιδόματος τριτέκνων – Ο Μητροπολίτης Ανθιμος με τους Ιεροψάλτες

Loading...


Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει ότι αρχίζει η καταβολή του επιδόματος τρίτου τέκνου.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητροπολης: «Οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 και μέχρι την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 στο Ανθίμειο Εκκλησιαστικό Κέντρο (δίπλα στην Αγία Κυριακή) το πρωί από τις 9.00′ έως τις 13.30′ και το απόγευμα από τις 18.30′ έως τις 20.30′.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να είναι συνεπείς στις παραπάνω ημερομηνίες και ώρες, ώστε να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία και να μην παρατηρηθούν καθυστερήσεις».

Διαβάστε εδώ:  Αλεξανδρουπόλεως Ανθιμος: «Κάναμε τις Εκκλησίες κάστρα, αντί να βγούμε έξω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνάντηση του Μητροπολίτου Ανθίμου με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Μητροπόλεως
Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου το βράδυ ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος δέχθηκε στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Μητροπόλεως  το οποίο ανεδείχθη μετά τις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε καλή θητεία στον Πρόεδρο και τα Μέλη του Συλλόγου που εκπροσωπούν όλους τους ιεροψάλτες που διακονούν στα αναλόγια της Μητροπόλεως. Στην συνέχεια συζητήθηκαν διάφορα θέματα του Συλλόγου, όπως οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, η έκδοση βιβλίων και ψηφιακών δίσκων καθώς και η επιμόρφωση των ιεροψαλτών της Επαρχίας μας με διοργάνωση ειδικών ημερίδων με προσκεκλημένους ιεροψάλτες και καθηγητές της πατρώας βυζαντινής μας μουσικής.