Η εορτή του Αγίου Αυγουστίνου στο Τρίκορφο Φωκίδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με λαμπρότητα και την δέουσα μοναστηριακή τάξη και ιεροπρέπεια, εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Αυγουστίνου Επισκόπου Ιππώνος και της μητέρας του Αγίας Μόνικας στις 14 και 15 Ιουνίου 2019, στο .

Οπως αναφέρεται ανακοίνωση εκ του Ησυχαστηρίου: “Προσκεκλημένοι του Σεβ. Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου κ. Θεοκτίστου στην πανήγυρη του Ιερού Ησυχαστηρίου, ήταν οι Σεβασμιίωτατοι Μητροπολίτες Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, ο οποίος προεξήρχε ανήμερα της πανηγύρεως στη Θεία Λειτουργία και εκφώνησε τον πανηγυρικό λόγο, καθώς και ο Ελασσώνος κ. Χαρίτων, ο οποίος χοροστάτησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον πανηγυρικό Εσπερινό.

Να σημειωθεί ότι ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Φωκίδος και Καθηγούμενος του Ιερού Ησυχαστηρίου Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης μαζί με τους πατέρες της αδελφότητος, παρείχαν και τις δυο ημέρες πλούσια την φιλοξενία στους ιεράρχες, στους κληρικούς και στους εκατοντάδες προσκυνητές που ήρθαν να τιμήσουν και να πάρουν την ευλογία του Αγίου Αυγουστίνου”.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr