Η Ακολουθία του Νυμφίου στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Ερμουπόλεως (φωτο)

Loading...


Το εσπέρας της Μ. Τρίτης ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος  Β’  χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρος Μ. Τετάρτης) στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, κατά τη διάρκεια της οποίας προέβη στην αναγόρευση 34 νέων Βασταγαρίων Ενοριών της Σύρου,  νέων και μεγαλυτέρων στην ηλικία, οι οποίοι φέρουν επί των ώμων τους τα Κουβούκλια των ιερών Επιταφίων το εσπέρας της Μ. Παρασκευὴς.        

Το απόστιχο ιδιόμελο της Κασσιανής » Κύριε, η εν πολλαίς αμαρτίαις» απέδωσε με το δικό της μοναδικό τρόπο η περιώνυμη πολυφωνική χορωδία του Ναού, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Αργυρίου και με τη συμμετοχή του Μανώλη Μητσιά, εντυπωσιάζοντας το πολυπληθές εκκλησίασμα, Συριανών και ξένων προσκυνητών.
        Στην Ακολουθία παρέστησαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Πουσαίος, ο Δήμαρχος Σύρου- Ερμούπολης κ. Ιω. Δεκαβάλλας, επικεφαλής Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων.

1
1
1







Loading...


Το εσπέρας της Μ. Τρίτης ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος  Β’  χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρος Μ. Τετάρτης) στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, κατά τη διάρκεια της οποίας προέβη στην αναγόρευση 34 νέων Βασταγαρίων Ενοριών της Σύρου,  νέων και μεγαλυτέρων στην ηλικία, οι οποίοι φέρουν επί των ώμων τους τα Κουβούκλια των ιερών Επιταφίων το εσπέρας της Μ. Παρασκευὴς. (περισσότερα…)