Φθιώτιδος Νικόλαος: Έχετε πίστη και ο Θεός θα βοηθήσει (video)

Loading...


Εορτή Αγίου Γεωργίου στη Λαμία 

Στο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λαμίας ιερούργησε και ωμίλησε την Δευτέρα του Πάσχα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.

Στο κήρυγμα του ο ποιμενάρχης αναφέρθηκε στην Αποστολική περικοπή που αναφέρονταν στην φυλάκιση του Αποστόλου Πέτρου και τη θαυμαστή ελευθέρωσή του αλλά και στο μαρτύριο του αγίου Γεωργίου προτρέποντας τους πιστούς να ακολουθούν το δρόμο του Θεού, να έχουν δύναμη πίστεως και ο Θεός θα στέλνει τη βοήθειά του σε κάθε τους ανάγκη.
Ευχήθηκε τέλος να έχουν πλούσιο το φως της Αναστάσεως και την δύναμη του Αγίου Γεωργίου, ιδιαιτέρως στην σημερινή δύσκολη εποχή.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος απένειμε το οφίκιο του οικονόμου στον Εφημέριο της Ενορίας π. Νικόλαο Κατσαρέλη με την συμπλήρωση 10 ετών ιερωσύνης και εις επιβράβευση της προσφοράς του στην Εκκλησία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού προσέφερε κέρασμα στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο, όπου ο Σεβασμιώτατος είχε μια εποικοδομητική και ευχάριστη συνομιλία με τους στρατιωτικούς και τους νέους της ενορίας.

Στην Θεία Λειτουργία παρέστησαν ο Α. Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Εκπρόσωπος του Στρατηγού Διοικητή της ΜΕΡ.ΥΠ, ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Αντισυνταγματάρχης Γεώργιος Γιωτόπουλος και άλλοι εκπρόσωποι του Στρατού και πλήθος πιστών.

Δείτε το βίντεο: 

                                                      {youtube}CQGL_ORWKLc{/youtube}