Φιλοξενία νέων του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων από την Ι.Μ. Σερρών (ΦΩΤΟ)

Loading...


ΘΕΡΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ

Επίσκεψη εκπαιδευτικού και ψυχοφελούς χαρακτήρα στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης πραγμα­τοποιεί ομάδα 40 νέων, από την , κατόπιν σχετικού αιτήματος του οικείου Μητροπολίτου τους, Σεβασμιωτάτου Μητρο­πολίτου Ναζαρέτ κ. Κυριακού, προς τον .

Οι μαθητές φιλοξενούνται από την Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις «Χριστού Πηγή» στην Χρυσοπηγή Σερρών από 12ης έως 18ης Αυγούστου. Στο χρονικό αυτό διάστημα θα επισκε­φθούν προσκυνήματα της περιοχής μας, την πόλη των Σερρών, καθώς και άλλα πολιτιστικά αξιοθέατα και προορι­σμούς του Νομού.

Ήδη την Κυριακή 14 Αυγούστου συναντήθηκαν με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Θεολόγο στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Βύσσιανης Σερρών, όπου είχαν την ευκαιρία να εκκλησιασθούν και να χαρούν την αρχοντική παραδοσιακή μοναστική φιλοξενία. Ο Σεβ. τους υπεδέχθη με χαρά και τους ευχήθηκε ευλογημένη και ψυχωφελή την διαμονή τους πλησίον μας, αναφερθείς στους εγκάρδιους πνευματικούς δεσμούς που τον συνδέουν με τον Σεβ. Ποιμενάρχη τους, Μητροπολίτη Ναζαρέτ κ. Κυριακόν, εκλεκτό μέλος της Αγιοταφιτικής αδελφότητος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

ieros1-1.jpg
ieros2-1.jpg
ieros3-2.jpg