Φάρος το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας (φωτο)

Loading...


Το Ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του

Με αίσθημα χαράς και ικανοποίησης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ για άλλη μια χρονιά έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού, της Πειραϊκής Εκκλησίας, στις 27 Ιανουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νέου Φαλήρου.
Οι Διευθυντές, τα Στελέχη και Ραδιοφωνικοί παραγωγοί οι οποίοι ήταν παρόντες, δεν έκρυψαν την χαρά τους και την ικανοποίηση τους για την καλή και ανοδική πορεία που συνεχίζει ο Ραδιοφωνικός μας σταθμός. Κατά την διάρκεια δε του χαιρετισμού, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, δεν μπορούσε να μην σταθεί στο γεγονός της συνεχούς βελτιώσεως του επιπέδου και του προσωπικού σε μια τόσο δύσκολη και εύθραυστη περίοδο όπως η σημερινή. Ανέφερε δε τις προσπάθειες που κάνει η Μητρόπολη μας για την μετεγκατάσταση του Ραδιοφώνου σε ένα καινούργιο κτήριο το οποίο θα καλύψει στο έπακρο τις αυξανόμενες ανάγκες του Ραδιοφώνου μας στην νέα εποχή που υπεισέρχεται.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προικονήσου κ.κ. Ιωσήφ ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την Πίτα (σαν Ραδιοφωνικός Παραγωγός και αυτός), στις ευχαριστίες του δεν παρέλειψε να τονίσει σε όλους τους ευρισκόμενους το πως πρέπει το Ραδιόφωνο μας να παραμείνει ζωντανό και αλώβητο από την κρίση που ζει η χώρα μας, με όσες θυσίες και αν χρειαστεί, διότι παραμένει ένας φάρος που φωτίζει και σώζει τις ψυχές των κλονουμένων ανθρώπων. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας έδωσε από ένα αναμνηστικό στους παραγωγούς και τους ευχήθηκε καλό κουράγιο στο δύσκολο έργο του ευαγγελισμού των ανθρώπων στα ερτζιανά.

1
1
1