Εθελοντική Αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου

Loading...


Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Μαΐου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου, με τους διοργανωτές να πραγματοποιούν έκκληση στους συμπολίτες μας να λάβουν μέρος και να βοηθήσουν στη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Αναλυτικά, όπως μας ενημερώνει ο Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου:

«Αγώνας για επιβίωση – Survivor

Μέσα στον «πολιτισμό της επιβίωσης» – Survivor, που δημιουργείται στα ΜΜΕ (λόγω μόδας) και στην πραγματική ζωή (λόγω συνθηκών), εμείς βοηθούμε στην επιβίωση των αδελφών μας. Πραγματοποιούμε

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας

Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Μαΐου,

ώρες 10 π.μ. – 2 μ.μ., στο Ναό μας.

Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους πραγματικούς αγωνιστές της επιβίωσης. Επιθυμούμε να συμπαρασταθούμε στους αδελφούς μας (μας αρέσει να τους αποκαλούμε «αδελφούς»), γνωστούς και αγνώστους, οι οποίοι βρίσκονται μπροστά στο σταυροδρόμι της παράτασης της ζωής τους ή του τερματισμού της.

Διαβάστε εδώ:  Ουσιαστική συνεισφορά της Μητρόπολης Χαλκίδος στην Παιδεία

Ασθενείς και πάσχοντες, «παίκτες» επιβίωσης στην κυριολεξία, συμμέτοχοι στον αγώνα ενός κρίσιμου Survivor. Συνάνθρωποί μας, που χωρίς να το επιλέξουν, υπόκεινται σε κρίσιμες δοκιμασίες.

Το αποτέλεσμα του δικού τους αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά από τη δική μας προσφορά. Από τη δική μας θετική ψήφο για τη διατήρησή τους στη ζωή.

Ας γίνουμε τροφοδότες ζωής. Χορηγοί ελπίδας. Ας βοηθήσουμε να πάει η αγάπη μερικά βήματα παραπέρα.

Ελάτε να γίνετε εθελοντές αιμοδότες.

Σας περιμένουμε!»