Έρανος Αγάπης και αιμοδοσία από την Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας

Loading...


Από την προσεχή Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ξεκινάει ο έρανος αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας, ενώ τις επόμενες μέρες θα λάβουνχώρα αιμοδοσία αλλά και διάφορες άλλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
Η Μητρόπολή μας εν όψει των μεγάλων εορτών της Χριστιανωσύνης και μέσα στα πλαίσια του Κοινωνικού, Φιλανθρωπικού και Πνευματικού της έργου, διοργανώνει:

Α. Από σήμερα Κυριακή και μέχρι την Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου τρ. ε., τον καθιερωμένο εδώ και δεκαετίες Έρανο της Αγάπης. Καλούμεθα όλοι οι Χριστιανοί να ενισχύσουμε ηθικά και υλικά τη Φιλάνθρωπη αυτή προσπάθεια της Τοπικής Εκκλησίας προκειμένου να ενισχυθούν δεόντως τις ημέρες αυτές οι πολύπαθοι συνάνθρωποί μας.

Β. Την Παρασκευή 20-12-13 και ώρα 4:30 μ.μ. στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Αν. Ρωμυλίας και Γεννηματά – Τερψιθέα) και σε συνεργασία με τον Εκκλησιαστικό Βρεφονηπιακό Σταθμό «Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ» διοργανώνει, τόσο για τα παιδιά του Σταθμού, όσο και για τους Γονείς και όλους εμάς, Χριστουγεννιάτικη Γιορτή χαράς και αγαλλίασης για μικρούς και μεγάλους.

Στη γιορτή έχουν κληθεί να παραστούν αρκετοί επίσημοι, Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, Δημ. Σύμβουλοι κ.α. και ο Μάρκος Σεφερλής με το αστείρευτο «χιούμορ» του.
Σας περιμένουμε όλους για να δώσετε χαρά στα παιδιά του Σταθμού μας!

Γ. Την επόμενη Κυριακή, 22-12-13, και ώρα 10:30 π.μ. στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας,διοργανώνει Αιμοδοσία, κατά την οποία καλούνται όλοι οι Χριστιανοί από 18 έως και 60 ετών να δώσουν λίγο από το αίμα τους και να συμβάλλουν στη διάσωση μιάς ανθρώπινης ζωής που κινδυνεύει.

Δ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 6:30, στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας Γλυφάδας (Πλατ. Καραισκάκη) η Τοπική Εκκλησία προκειμένου να προετοιμασθούν κατάλληλα οι Χριστιανοί και για την υποδοχή της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων, διοργανώνει επίσημη προεόρτια εκδήλωση με Ύμνους της Εορτής, που θα αποδώσει η Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής υπό τη Διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Διονυσίου Ηλιοπούλου. 
  Ομιλητής στην πνευματική αυτή εκδήλωση θα είναι ο π. Γεώργιος Φειδόπουλος, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γλυφάδας.

Εντολή του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου

Σημειώσεις: 1. Η παρούσα να αναγνωσθή προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας της Κυριακής 15-12-13 και να σχολιασθή δεόντως, όπου είναι δυνατόν. Η ανάγνωσις των παραγράφων Γ΄ και Δ΄ να επαναληφθή και την Κυριακή 22-12-13 και

                         2. Να αναρτηθή, λίαν συντόμως, διορθωμένον, το «πανώ» της Αιμοδοσίας εις περίοπτον θέσιν.