Επίσκεψη του Βουλευτού Αχαΐας κ. Νίκου Νικολόπουλου στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Loading...


Στο Μητροπολιτικό Μέγαρο επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου το απόγευμα, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας κ. Νικόλαος Νικολόπουλος.

Ο Σεβασμιώτατος με χαρά εδέχθη την επίσκεψη του Θεολόγου και Ιεροψάλτου Βουλευτού, με τον οποίο διατηρεί πνευματικούς δεσμούς από πολλά χρόνια και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις μαζί του επί διαφόρων κοινωνικών, εθνικών και εκκλησιαστικών θεμάτων.
Η συζήτηση με τον έμπειρο πολιτικό κ. Νίκο Νικολόπουλο ήταν πολύ ευχάριστη και εποικοδομητική καθότι ο εν λόγω Βουλευτής ως ένας εκ των παλαιοτέρων Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου διαθέτει μεγάλη πείρα, πλούσιες γνώσεις και χρήσιμες εμπειρίες για πολλά θέματα.

Με την ευκαιρία της επισκέψεώς του, ο Σεβασμιώτατος τον ξενάγησε στους χώρους του Μητροπολιτικού Μεγάρου και ιδιαιτέρως στο Κειμηλιαρχείο, το οποίο εντυπωσίασε τον επισκέπτη για τον πλούτο και την αξία των εκθεμάτων.  

Τέλος ο κ. Νικολόπουλος προσέφερε στον Σεβασμιώτατο το βιβλίο του «Παναγιώτης Κανελλόπουλος» και ο Σεβασμιώτατος τους δύο τόμους των Εκκλησιαστικών Μνημείων και των Προσκυνηταρίων της Φθιώτιδος.

1