Επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ στο Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Loading...


Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο επισκέφτηκε την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ, συνοδευόμενος από τον τ. Βουλευτή Φθιώτιδος κ. Θεόδωρο Χειμάρα και άλλους πολιτευτές και εκπροσώπους του Κόμματος στην Φθιώτιδα. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον κ. Βουλευτή και τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη, η οποία περιποιεί τιμή στην Ιερά Μητρόπολη. Στη συζήτηση που επακολούθησε εθίγησαν  θέματα γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος και αντηλλάγησαν απόψεις. Επίσης ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον κ. Κουίκ για τις δραστηριότητες της Ιεράς Μητροπόλεως, το πολιτιστικό της έργο και τις φιλανθρωπικές δράσεις για τις οποίες ο κ. Βουλευτής συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο και εξέφρασε τον θαυμασμό του. Ιδιαίτερη βαρύτητα στη συζήτηση δόθηκε στην ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που φέρνει στους πολίτες η οικονομική κρίση.

Εις ανάμνηση της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος του προσέφερε τους δύο τόμους των Εκκλησιαστικών Μνημείων και των Προσκυνηταρίων της Φθιώτιδος. Επίσης, ξενάγησε τον κ. Βουλευτή στο Εκκλησιαστικό Κειμηλιαρχείο, το Παρεκκλήσιο και τους άλλους χώρους του Μητροπολιτικού Μεγάρου.
Αναχωρώντας  ο κ. Κουίκ εδήλωσε ότι είναι στη διάθεση της Ιεράς Μητροπόλεως για ότι μπορεί να βοηθήσει στο Πνευματικό και Φιλανθρωπικό της έργο.
1
1