Επίσκεψη στο νοσοκομείο της Κορίνθου από τον Μητροπολίτη Διονύσιο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το και την νέα Διοικήτρια του, κ. Καλομοίρη Δήμητρα, επισκέφτηκε ο την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 ανταποδίδοντας την επίσκεψη την οποία πραγματοποίησε εκείνη στο Σεβασμιώτατο με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως του και αφού συζήτησαν θέματα που αφορούν στην καλή λειτουργία του Νοσοκομείου της πόλης, μετέβησαν με την κ. Καλομοίρη και τον κ. Νικόλαο Καμπά, Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), που πρόσφατα επαναλειτούργησε, και στην Παιδιατρική Πτέρυγα του Νοσοκομείου και συνομίλησαν με τα παιδιά, που νοσηλεύονται εκεί, και τις οικογένειες τους σε πολύ θερμό κλίμα.

Σε σχετικό αίτημα της Διοικητού του Νοσοκομείου, το οποίο σύντομα θα υποβληθεί και εγγράφως, για ηθική και υλική ενίσχυση του ομολογουμένως πολύ δύσκολου έργου, που ανέλαβε η κ. Διοικήτρια, για την συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Ιδρύματος, ο Σεβ. Ποιμενάρχης υπεσχέθη την άμεση ανταπόκριση του καθώς και την, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της Ι. Μητροπόλεως, στήριξη του.

2909kor.jpg
2909kor1.jpg
2909kor2.jpg
2909kor3.jpg