Επίσκεψη Μητροπολίτη Φθιώτιδος στον Στρατηγό Διοικητή της ΜΕΡ.ΥΠ. Κωνσταντίνο Βλάχο

Loading...


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Διοικητή της Μεραρχίας Υποστη­ρίξεως Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Βλάχο πραγματοποίησε την Τρίτη 15 Ιανουαρίου το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, ανταποδίδοντας την επίσημη επίσκεψη του Στρατηγού κατά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στη ΜΕΡ. ΥΠ.

Ο Στρατηγός μαζί με τον Υποδιοικητή Ταξίαρχο κ. Περικλή Κουροβασίλη και τον Επιτελάρχη Ταξίαρχο κ. Δημήτριο Ευαγγελίδη, υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα τον Σεβασμιώτατο, που συνο­δευόταν από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Νεόφυτο Ραφαηλίδη και τον Αρχιδιάκονο Ιερολ. π. Αθανάσιο Κυρίτση και συζήτησαν μαζί διάφορα θέματα για αρκετή ώρα.
Ο Ποιμενάρχης μας μαζί με τις ευλογίες και τις ευχές του για καλή δύναμη και επιτυχία στο πολυσήμαντο έργο του Στρατηγού, του προσέφερε εις ένδειξη τιμής και αναγνωρίσεως του έργου του, το αγαλματίδιο του Αθανασίου Διάκου, το Μετάλλιο της Ιερά Μητροπόλεως καθώς και σειρά βιβλίων των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως. Προσέφερε επίσης το νέο του βιβλίο «Διδάσκοντες και Νουθετούντες»  και το ημερολόγιο 2013 στον Υποδιοικητή και τον Επιτελάρχη.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Μεραρχίας, το οποίο συνεχάρη δια το έργο που επιτελεί και ετόνισε την αξία της πειθαρχίας και εργατικότητος ως παράγοντες προόδου και επιτυχίας. Στο τέλος τους διένειμε το Ημερολόγιο 2013 της Ιεράς Μητροπόλεως και από μία εικόνα με τον Θριαμβευτή Χριστό και ευχήθηκε στο καθένα προσωπικά υγεία δύναμη και έτη πολλά.

1
1
1