Επίσκεψη αθλητών του στίβου στον Μητρ. Πατρών (ΦΩΤΟ)

Loading...


25ΜΕΛΗΣ  ΣΤΟΝ

Την Τετάρτη 31.8.2016, 25μελής αντιπροσωπεία αθλητών του Στίβου από το Αθλητικό Σωματείο «Ολυμπιάς Πατρών» με την συνοδεία των υπευθύνων Προπονητών και του Εφόρου, κ. Πέτρου Μαντά, στο Επισκοπείο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο προκειμένου, να λάβουν την ευχή και την ευλογία του για την νέα αθλητική χρονιά.

Ο Σεβασμιώτατος υπεδέχθη με πολλή χαρά τα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους, τους συμβούλεψε πατρικά, προτρέποντάς τους να αγωνίζωνται πάντοτε με την ίδια ζέση ψυχής και καρδίας, τόσο για την κατάκτηση των αθλητικών κορυφών, όσο και για την κατάκτηση των πνευματικών αγωνισμάτων.
Μεταξύ των άλλων, είπε ο Σεβασμιώτατος: «…Ο άνθρωπος δεν είναι μόνο σώμα, είναι δημιούργημα του Θεού, ψυχοσωματική ολότητα και ως τέτοιο δημιούργημα τον αντιμετωπίζει η Εκκλησίας μας…».

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε τα παιδιά στους χώρους του Επισκοπείου, στα Στούντιο του Ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού της Μητροπόλεως «Λύχνος», ενώ συνεχάρη με λόγους αγαθούς, τους Προπονητές των Αθλητών και τους έχοντας την ευθύνη των δραστηριοτήτων του Σωματείου «Ολυμπιάς Πατρών», για την μέχρι τώρα προσφορά τους στον αθλητισμό και στα παιδιά.

Τέλος, σε όλους ως ευλογία έδωσε από μια εικόνα του Οσίου Παισίου του Αγιορείτου.