Επίσκεψη Αρχμ. Δαμασκηνού σε νοσοκομείο στα Χανιά (φωτο)

Loading...


Επίσκεψη ελπίδας και ευγνωμοσύνης σε ανθρώπους που αυτές τις γιορτινές μέρες η ασθένεια τους κράτησε μακριά

από το σπίτι τους πραγματοποίησε ο Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης  στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, 

στο πλαίσιο των καθιερωμένων επισκέψεων της Δευτέρας, με κλιμάκιο εργαζομένων της Μητροπόλεως μεταφέροντας τις ευχές του Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού και μοιράζοντας ευχές για γρήγορη ανάρρωση,

κομποσκοίνια στους συνοδούς των ασθενών και την εικόνα του νέου Αγίου της Εκκλησίας μας, του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον οίκο ευγηρίας Αγία Σκέπη,  όπου φιλοξενεί την ευεργέτιδα και φίλη της Μητροπόλεως Άννα Νικολουδάκη, όπου της ευχήθηκαν μαζί με όλους τους παρευρισκομένους τα χρόνια πολλά για την ονομαστική της εορτή μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης.

Η κ. Άννα Νικολουδάκη έχει αφιερώσει στην Ιερά Μητρόπολη οικοδόμημα που βρίσκεται στην οδό Σφακίων για να το χρησιμοποιήσει προς κάθε ανάγκη.

alt
alt

Κατόπιν το σύντομο και ωραίο οδοιπορικό που χάρισε χαρά και ελπίδα σε πρόσωπα θλιμμένα και κουρασμένα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο σπίτι της ακόμη μίας ευεργέτιδος της Μητροπόλεως μας, της Χανιώτισσας που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην πόλη μας από την Αμερική  κ. Άννας Γιαννούλια Ξηρουχάκη, όπου όλοι ευχήθηκαν να της δίνει ο Θεός δύναμη και έτη πολλά κατάμεστα υγεία.

Η γνωστή σε όλους μας Άννα Γιαννούλια, η ταπεινή αυτή φυσιογνωμία είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε συλλογικό με τον Παγκρητικό Σύλλογο προσφέρει στην πόλη μας και στους συνανθρώπους μας με χορηγίες μέσω της Μητροπόλεως την ελπίδα και την αισιοδοξία.

alt
alt
alt