Επισκέψεις στον Μητροπολίτη Μάνης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο δέχθηκε στο Γραφείο του τους Λάκωνες κ. Νικόλαο Σάκκαρη, Γενικό Πρόξενο στο Μιλάνο της Ιταλίας, τον κ. Γ. Κουτσογιαννόπουλο, Αντιπεριφερειάρχη Αττικής και τον κ. Ντόβολο, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Βύρωνος. Με τους ανωτέρω εκλεκτούς επισκέπτες ο Σεβ. είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για πνευματικά και κοινωνικά θέματα.

Οπως αναφέερι ανακοίνωση της : “Στη συνέχεια, ο Σεβ. δέχθηκε την οικογένεια του κ. Βασιλείου Γερμενή, ανωτ. Αξιωματικού ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και ακολούθως τους εκδρομείς – προσκυνητές της ενορίας του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γρεβενών υπό τον πολύτεκνο εφημέριο του ως άνω Ναού π. Χρήστο Κούρτη και του διακόνου π. Θωμά Ψαρρά, οι οποίοι και διεβίβασαν τις ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου Γρεβενών κ. Δαβίδ στον Ποιμενάρχη μας. Ο Σεβ. καλωσόρισε τους ευλαβείς εκδρομείς, τους μίλησε στο Ναό για την πίστη στο Θεό και την ανδρεία της Μάνης, προσέφερε δε γλυκά και ενθύμια.

Τέλος, ο Σεβ. δέχθηκε την επίσκεψη του ιατρού κ. Δημήτρη Δημητρίου με τον οποίο συζήτησε θέματα της σύγχρονης ιατρικής επιστήμης αλλά και ζητήματα που άπτονται της εξωτερικής ιεραποστολής καθ’ οτι ο κ. Δημητρίου εθελοντικά ασχολείται και με τον τομέα αυτό. Ο Σεβ. τον συνεχάρη και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα ωραία και θεάρεστα έργα του”.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr