Εορταστικό τραπέζι από τη Μητρόπολη Καλαμαριάς

Μέσα σε ευφρόσυνη εορταστική ατμόσφαιρα και ζεστό οικογενειακό κλίμα παρατέθηκε με τη σεπτή ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς π. Ιουστίνου, το καθιερωμένο εορταστικό δείπνο, προς τιμή όλων κληρικών και των λαϊκών συνεργατών της Ιεράς με τις οικογένειές τους.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της : “Παιδικές χαρούμενες φωνές, χαμόγελα χαράς από παιδιά κληρικών και συνεργατών πλημμύρισαν την πανέμορφα στολισμένη αίθουσα δεξιώσεων εστιατορίου, όπου προγραμματίστηκε η παράθεση του δείπνου την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου.

Το γευστικό μενού διανθίστηκε με παραδοσιακά κάλαντα, τραγούδια και πλούσιο καλλιτεχνικό και χορευτικό πρόγραμμα, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα έμπλεη ψυχικής ευφροσύνης και μουσικής πανδαισίας.

Ο Σεβασμιώτατος μέσα από την αγαπώσα καρδία του απηύθυνε εγκάρδιο πατρικό λόγο ευχαριστώντας όλες τις ευλογημένες οικογένειες των ιερατικών οικογενειών και των συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως για την πολύτιμη συνεργασία.

Ακολούθως μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και χρηματικά δώρα στους επιτυχόντες πρωτοετείς φοιτητές των ιερατικών οικογενειών.

Όλοι οι προσκεκλημένοι περιχαρείς απεκόμισαν την ευλογία του Σεβασμιωτάτου και έντονη ψυχική αγαλλίαση”.