Ενημέρωση στο θέμα του αυτισμού στον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου

Loading...


: «Αυτισμός και θεραπευτικές προσεγγίσεις» θα είναι το ενδιαφέρον αλλά και «ευαίσθητο» θέμα της εκδήλωσης που θα λάβει χώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 19.00, υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την ευγενική χορηγία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα, στη βραδιά παρουσίασης και ενημέρωσης στο θέμα του αυτισμού διακεκριμένοι ομιλητές θα αναπτύξουν με επιστημονική επιχειρηματολογία τις απόψεις τους, όπως ο Ψυχολόγος- Νευροψυχολόγος Παίδων και Διδάκτωρ Ιατρικής κ. Σήφης Κουράκης, η καθ. Εργοθεραπευτικής κα Φοίβη Σπέη, ο εκπαιδευτής σκύλων βοηθών κ. Τάκης Πετρόπουλος, ενώ από την πλευρά των γονεών θα μιλήσει η μητέρα κ. Άννα Κωνσταντινίδου.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιωματικού και ερευνητικού εργαστηρίου Μουσικοθεραπείας διά της Βυζαντινής Μουσικής για παιδιά με ειδικές ικανότητες της εν λόγω ενορίας από την Υπεύθυνη του Εργαστηρίου κα Παρασκευή Κωστίκα.
Θα συντονίσει ο δραστήριος Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Αλεξανδράκης, Προϊστάμενος του Ιερόυ Ναού του Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων.tilegrafima.gr