Εκστρατεία αγάπης της Μητρόπολης Φωκίδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με εισήγηση του Σεβ. Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς , πραγματοποίησε εκστρατεία αγάπης για το ίδρυμα της Μονής Δουραχάνης Ιωαννίνων, που φιλοξενεί σήμερα 72 παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της : “Εμπνευστής και ιδρυτής του ιδρύματος είναι ο Ηγούμενος π. Αθανάσιος Χατζής, ο οποίος έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στην υπηρεσία της Μονής και της αγάπης προς τα παιδιά.

Διαβάστε εδώ:  Η θερμή πίστη και η αγάπη κι εμπιστοσύνη στον Θεό γαληνεύουν τον άνθρωπο

Το Γραφείο Νεότητος με την προτροπή του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κινητοποίησε όλους τους νέους και τις νέες που συμμετέχουν στις ενοριακές συναντήσεις και συνέλεξαν τρόφιμα, καινούργια ενδύματα, καινούργια παπούτσια και ότι άλλο χρειαζόντουσαν οι νέοι στο ίδρυμα της Μονής. Συνολικά συλλέχθηκαν 50 κούτες με τρόφιμα και καινούργια είδη ρουχισμού και αθλητισμού, τα οποία μετέφεραν στα Ιωάννινα οι νέοι των κατηχητικών μας σχολείων μαζί με τον υπεύθυνο Νεότητος Αρχιμ. Αυγουστίνο Σύρρο”.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr