Εξιτήριο πήρε ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας από το Ναυτικό Νοσοκομείο

Loading...


«Η κλινική του εικόνα είναι άριστη, δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό στις εξονυχιστικές εξετάσεις που του κάναμε», δήλωσε στο e-kefalonia.net γιατρός που τον εξέτασε

Εξιτήριο πήρε προχθές Τετάρτη από το Ναυτικό Νοσοκομείο της Αθήνας ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Σπυρίδων.«Η κλινική του εικόνα είναι άριστη, δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό στις εξονυχιστικές εξετάσεις που του κάναμε», δήλωσε αποκλειστικά στο e-kefalonia.net γιατρός που τον εξέτασε.
Όλες αυτές τις ημέρες το μυαλό του κ.κ. Σπυρίδωνα ήταν στην Κεφαλονιά. Μάλιστα προέτρεψε τον πρωτοσύγκελο π. Γεράσιμο Φωκά να κατέβει στην Κεφαλονιά για το μεγάλο πανηγύρι της Δραπανιώτισσας.

Στο πλευρό του Δεσπότη από τη πρώτη στιγμή βρισκόντουσαν οι αδελφές του και συγγενικά πρόσωπα από τον Πειραιά. Κοντά του νυχθημερόν ήταν ο θεράπων ιατρός του αρχ. Π. Νικόλαος Χαρτουλιάρης.

Αξίζει: Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στους γιατρούς, το γεγονός ότι δυο ιερείς δεν άφηναν τονκ.κ.  Σπυρίδωνα από τα ματιά τους. Πρόκειται για τα πνευματικά του παιδιά, τον αρχ. Π. Παΐσιο Παράσχη και τον αρχ. π. Δανιήλ Ζωγράφο.