Ευχές στον Παροναξίας Καλλίνικο από τον Σύρου Δωρόθεο (φωτο)

Loading...


Του Γραμματέα IΜ Σύρου, Αλέξανδρου Μαρκουίζου

Κατά τη Θεία Λειτουργία, που τελέσθηκε χθες στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας Αντιπάρου, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Καλλινικου, συνιερούγησαν ο άγων τα ονοματήριά του Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας και Αντιπάρου κ. Καλλίνικος και ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συμπαραστατούμενοι από συλλειτουργούντες και συνευχομένους Πρεσβυτέρους.
     Παρέστησαν ο Δήμαρχος Πάρου. ο Πρόεδρος και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Λιμενάρχης Πάρου κ. Ραγκούσης, ο Προϊστάμενος του Λιμενικού Σταθμού Αντιπάρου, Εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, ο τ. Δήμαρχος Πάρου κ. Τριανταφύλλου, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και οι κάτοικοι της Αντιπάρου, οι οποίοι, παρά την απουσία σχετικής ανακοινώσεως, έσπευσαν στο Ναό, να ευχηθούν στον Ποιμενάρχη τους.  
    Το θείο Λόγο εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, ευχηθείς προς τον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο κ. Καλλίνικο, ο οποίος στην αντιφώνησή του εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς αυτόν και τον παρισταμενο Κλήρο και Λαό.
     Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ επισκέφθηκε το Σπήλαιο της Αντιπάρου, ηλικίας 2 εκατομμυρίων ετών, στο κατώτερο επίπεδο του οποίου οδηγούν 411 σκαλοπάτια.

1
1
1