Ευχαριστήρια επιστολή μητροπολίτη Μεσσηνίας στον πρωθυπουργό

Loading...


Ευχαριστήρια Επιστολή απέστειλε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για τη χορήγηση ποσού 2.650.000,00 ευρώ, μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ του Υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να πραγματοποιηθούν έργα αναστήλωσης της ιστορικής Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βουλκάνου.

Ο Σεβασμιώτατος εκφράζει στον Πρωθυπουργό τις θερμές ευχαριστίες του για την συμβολή και τη βοήθειά του, για την έγκριση της χρηματοδότησης, ικανοποιώντας έτσι ένα χρόνιο αίτημα του λαού της Μεσσηνίας, τονίζοντας συγχρόνως το άοκνο ενδιαφέρον του κ. Σαμαρά για τη γενέτειρά του, την αρωγή του στο έργο της τοπικής Εκκλησίας, καθώς και τη στήριξή του σε έργα πολιτισμού τα οποία αποτελούν πυλώνες ανάπτυξης στους δύσκολους καιρούς που διερχόμαστε. Ο Μητροπολίτης κλείνοντας την Επιστολή του εύχεται υγεία και δύναμη στον Πρωθυπουργό για το κοπιώδες έργο του, για το καλό της Πατρίδας αλλά και της Μεσσηνίας.

Ευχαριστήρια Επιστολή επίσης απέστειλε και στη Γενική Γραμματέα Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη για τη βοήθειά της στο ως άνω αίτημα, τονίζοντας την άριστη συνεργασία μετά της Ιεράς Μητροπόλεως προς διεκπεραίωση όλων των υπηρεσιακών θεμάτων για την έγκριση της χρηματοδότησηςΕτικέτες