Δοξολογία στο Αγρίνιο από τον Μητροπολίτη Κοσμά (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με την στην Μητρόπολη του Αγρινίου υπό την παρουσία του , της Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνας Σταρακά, του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και πλήθους πιστών ξεκίνησε το 2017 για το Αγρίνιο.

Οι ευχές για το νέο έτος

Μετά την τέλεση της Δοξολογίας, ως είθισται, στο Δημαρχείο Αγρινίου έγινε η δεξίωση και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην τελετή που έγινε υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά τόνισε πως: «χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Το 2017 να είναι καλύτερο από την χρονιά που έφυγε. Πρέπει όμως να είμαστε μονοιασμένοι και δυνατοί. Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε. Εξάλλου η έλευση της νέας χρονιάς, από μόνη της έχει την έννοια της αισιοδοξίας και της ελπίδας. Το 2017 να είναι η χρονιά ορόσημο και να μπορέσουμε μονοιασμένοι και δυνατοί να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που έχει δημιουργήσει πολυετής κρίση στην χώρα μας . Για να συμβούν όλα αυτά προέχει η υγεία και γαλήνη προσωπικά και οικογενειακή».

Διαβάστε εδώ:  Πρωτοχρ. μήνυμα Αιτωλίας Κοσμά: Το νέο χρόνο φύγετε μακριά από τους αυτοαποκαλούμενες σωτήρες

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισήμανε «χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Η νέα χρονιά να είναι ευλογημένη για όλους τους Έλληνες. Για να γίνει αυτό χρειάζεται πίστη στο Θεό, αξίες και ιδανικά. Ταυτόχρονα πρέπει να κάνουμε προσπάθεια όλοι μαζί παραμερίζοντας τα μικρά και στοχεύοντας στα μεγάλα. Το 2017 ας είναι η χρονιά που θα μπορέσουμε να βρούμε τον βηματισμό μας. Η χώρα, μας έχει ανάγκη όλους, έχει ανάγκη τον καλό μας εαυτό μας για να προχωρήσουμε».