Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας διοργανώνει ο Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Π. Φαλήρου

Loading...


Μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου ο οποίος διοργανώνει διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και κάνει έκκληση στους πιστούς χριστιανούς να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε: «Το καλοκαίρι, η πιο ευχάριστη περίοδος με τη μικρή ή μεγαλύτερη ανάπαυλα για τους περισσότερους από εμάς, είναι η πιο επικίνδυνη εποχή για πολλούς άλλους.

Συνάνθρωποί μας με προβλήματα υγείας, παιδιά και νέοι με μεσογειακή αναιμία, ασθενείς που χρειάζονται άμεσα κάποια επέμβαση, τραυματίες από τα πολλά τροχαία, που δυστυχώς πολλαπλασιάζονται το καλοκαίρι, είναι οι «ευπαθείς» ομάδες, που περιμένουν μια μικρή ποσότητα αίματος.

Ό,τι χρειάζεται δηλαδή για να κρατηθούν στη ζωή. Ένα αγαθό που το διαθέτουμε όλοι μας και που μπορούμε άφοβα να το μοιραστούμε. Στο τέλος του καλοκαιριού, και στο ξεκίνημα του φθινοπώρου, εμείς υποστηρίζουμε τον αγώνα ζωής των αδελφών μας.

Διαβάστε εδώ:  Η εορτή του Αγίου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιούμε Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, ώρες 10 π.μ. – 1 μ.μ., στον Ναό μας. Προσπαθούμε να δώσουμε ελπίδα, ένα μικρό στήριγμα, που όμως σίγουρα γίνεται θησαυρός πολύτιμος για κάποιον ασθενή.

Νοιώθουμε τους συνανθρώπους μας σαν αδέλφια μας πραγματικά. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, όπως ακριβώς θα ενεργούσαμε για τον δικό μας αδελφό ή για τους γονείς μας. Αφιερώνουμε λίγο χρόνο για να προσέλθουμε στην αιμοδοσία. Δέκα λεπτά από το πυκνό πρόγραμμά μας, τα οποία γνωρίζουμε πως θα γίνουν το αποφασιστικό κριτήριο για τη νίκη στον αγώνα της ζωής.

Είναι στο χέρι μας η ζωή τους. Είναι στη διάθεσή μας η ελπίδα τους. Ελάτε να μεταδώσουμε τα δύναμη της επιβίωσης. Σας περιμένουμε!

π. Ιωσήφ Ταγαράκης-Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου

www.koimisifalirou.gr

https://www.facebook.com/koimisifalirou

Αχιλλέως 30, 175 62 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ τηλ. 210 98 12 234, Φαξ 210 98 43 468