Διακονία Αγάπης, Συλλογή τροφίμων

Loading...


Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης εξέδωσε δελτίου τύπου όπου ζητά την βοήθεια των πολιτών έτσι ώστε να μαζευτούν τρόφιμα και κουβερτες για τους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Διαβάστε το δελτίο τύπου:
Είναι γεγονός ότι πολλοί συνάνθρωποι αδελφοί μας σήμερα δυσκολεύονται πολύ στη ζωή τους και είναι σε μεγάλη ανάγκη να εξασφαλίσουν την βασική καθημερινή τους τροφή.

Ο αριθμός των εμπερίστατων αυτών αδελφών μας αυξάνεται καθημερινά, γεγονός το οποίο μας κάνει να μην είμαστε αδιάφοροι σ’ αυτή την πολύ δύσκολη και τραγική πραγματικότητα των συνανθρώπων μας.

Για το λόγο αυτό στις 23 και 24 Δεκεμβρίου καθώς και από τις 27 έως 31 Δεκεμβρίου, από τις 12.00 το μεσημέρι έως και τις 7.00 το βράδυ στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, θα υπάρχουν «οι πάγκοι της Διακονίας αγάπης», όπου θα μπορούμε, όσοι θέλομε, να αφήσουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, κουβέρτες και παπλώματα (όχι είδη ένδυσης και υπόδυσης), τα οποία θα δίδονται στους εμπερίστατους αδελφούς μας.

Παρακαλούνται όλοι οι άνθρωποι του Τόπου μας να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ραδιοφωνικό Σταθμό Super904 και τον Τηλεοπτικό Σταθμό MyTv, για να βοηθήσουν έμπρακτα, όσο μπορεί και θέλει ο καθένας από μας, τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική και μεγάλη ανάγκη.