«Χριστός Ανέστη» στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων της Μητροπόλεως Θηβών (ΦΩΤΟ)

Loading...


Σε κλίμα ιδιαίτερης κατάνυξης και συγκίνησης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος την 7η απογευματινή του Μεγάλου Σαββάτου τέλεσε την ακολουθία της Αναστάσεως στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λιβαδειά μαζί με τους διαβιούντες στο Θεραπευτήριο.

Οπως τονίζεται σε ανακοίνωση τύπου της Μητρόπολης, στην ακολουθία της Αναστάσεως παρέστησαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεβαδέων κ. Σαλαπατάρας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεραπευτηρίου, η Διευθύντρια, οι ιατροί, οι νοσηλευτές, οι εργαζόμενοι, οι εθελοντές και συμπαραστάτες στο έργο του Θεραπευτηρίου, οι συγγενείς των διαβιούντων στο Θεραπευτήριο με τις οικογένειές τους καθώς και πολλά μικρά παιδιά που έδωσαν μια όμορφη νότα με την παρουσία τους.

Διαβάστε εδώ:  Ανάσταση στην Αθήνα - Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος έδωσε προσωπικά σε όλους το Άγιο Φως, ευχήθηκε Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά και μοίρασε σε όλους αυγά και κουλούρια. Ο κ. Γεώργιος ευχαρίστησε όλους για την βοήθεια τους ώστε να μπορεί να λειτουργεί ένα τέτοιο Θεραπευτήριο με προσφορά ποιότητας. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος πέρασε από όλους τους θαλάμους και ευχήθηκε στους κατακοίτους και σε όσους έχουν κινητικά προβλήματα.