Αρχιερείς στη Μητρόπολη Αρτης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το Σάββατο 25 Μαΐου 2019, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Άρτης κ. Καλλίνικος ελειτούργησε στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, της πόλεως Άρτης.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της , μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Μητροπολίτης Άρτης μετέβη εις τον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, Κομποτίου Άρτης, όπου μαζί με τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Ανέων κ. Μακάριον, πρώην Άρτης κ. Ιγνάτιον και Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ ετέλεσαν τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της μητρός του, εκ Κομποτίου καταγομένου και εν τη Ιερά Μητροπόλει Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας υπηρετούντος, Ιεροδιακόνου Ιγνατίου Ζήση.

Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος εξενάγησε τους φιλοξενουμένους Αρχιερείς σε Μνημεία και Ναούς της Άρτας. Επίσης, συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κανάγκας κ. Θεοδόσιον, ο οποίος ευρέθη στην Άρτα προκειμένου, να εκπροσωπήσει την Αυτού Θειοτάτην Μακαριότητα, τον Πατριάρχην Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρον, σε εξόδιο Ακολουθία, η οποία ετελέσθη στην Ενορία Τιμίου Προδρόμου Πέρα Καλεντίνης Άρτης.tilegrafima.gr