Απάντηση της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος στο εξώδικο Λούλη (video)

Loading...


Απάντηση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος αναφορικά με όσα αναφέρονται στο εξώδικο του κ. Κων/νου Λούλη. Συγκεκριμένα αναφέρει: 

Εφόσον ο αξιότιμος  κ. Κωνσταντίνος Λούλης επιλέξει να ανακαλέσει τη δωρεά προς την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος για την ανέγερση του Ιδρύματος Χρονίων Πασχόντων «Ίδρυμα Εύης Λούλη, η Αγία Υπομονή», ανάκληση την οποία η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θεωρεί αβάσιμη και αναιτιολόγητη, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα αναμείνει την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, ενώπιον της οποίας θα εκθέσει τα επιχειρήματά της και θα σεβαστεί την όποια απόφαση εκδοθεί.
Εν τω μεταξύ θα προχωρήσει τις εργασίες ολοκλήρωσης του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Αγριά Μαγνησίας, οι οποίες βρίσκονται σε ικανοποιητικό σημείο, προκειμένου ο εν λόγω βρεφονηπιακός σταθμός, σε σύντομο χρονικό διάστημα να τεθεί σε λειτουργία (όπως άλλωστε είχε συμφωνηθεί μεταξύ Ιεράς Μητροπόλεως και Κωνσταντίνου Λούλη). Επίσης θα σεβαστεί όλους του όρους υπό τους οποίους τελούσε η δωρεά και θα ικανοποιήσει όποια άλλη μεταγενέστερη επιθυμία του κ. Κωνσταντίνου Λούλη κρίνει δίκαιη και εύλογη, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την ανωτέρω δωρεά.

Τέλος η Ιερά Μητρόπολη θα συνεχίσει να τιμά και να μνημονεύει τον κ. Κωνσταντίνο Λούλη ως μεγάλο ευεργέτη της.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο νομικός σύμβουλος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος κ. Μιχάλης Βασιλικός, σε ραδιοφωνική εκπομπή του ραδιοσταθμού  «Ράδιο Ένα» και στους κ.κ. δημοσιογράφους Ιωάννη Αναστασίου και Γεώργιο Καρεκλίδη.

                                       {youtube}_8sldddVfEA{/youtube}