Ανακαινίζεται το ραδιόφωνο της μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής

Loading...


Στον τρίτο όροφο βρίσκεται το ραδιόφωνο, στο πρώτο όροφο ο παιδικός σταθμός ενώ στο ισόγειο θα στεγαστούν υπηρεσίες της μητρόπολης

«Τριαρίδειον Εκκλησιαστικό Ίδρυμα –Αγία Αικατερίνη», αναγράφεται με μεγάλα γράμματα στην είσοδο του ραδιοφώνου της μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, στη οδό Σισμάνογλου. Εκεί όπου  τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησαν εργασίες ανακαίνισης για να φιλοξενήσουν και υπηρεσίες της μητρόπολης μας.

Ο ερχομός του νέου μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα σηματοδότησε μία σειρά από θετικές αλλαγές όχι μόνο στις μικρές ενορίες του νομού μας, αλλά και στο κέντρο. 
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται, όπως όλα δείχνουν, και οι εργασίες ανακαίνισης στο χώρο όπου στεγάζεται το ραδιόφωνο της μητρόπολης καθώς και ο παιδικός σταθμός και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Το ραδιόφωνο της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής παρέχει ποιοτικές ενημερωτικές και μουσικές εκπομπές για όλες τις ηλικίες. Εκπέμπει μέσω ίντερνετ στην ιστοσελίδα immaroniaskomotinis.gr και μέσω συχνοτήτων στους 92.1FM. Οι εργασίες στο χώρο συνεχίζονται, και θα υπάρξουν αλλαγές όταν ολοκληρωθούν. Ήδη έχει φαθεί εξωτερικά και έχουν αλλάξει τα κουφώματα, καθώς και οι πόρτες του οικήματος. Μέχρι τώρα το ραδιόφωνο λειτουργούσε μαζί με τον παιδικό σταθμό στο ισόγειο του οικήματος.

Ήδη όμως το ραδιόφωνο έχει μεταφερθεί στον δεύτερο όροφο. Στον πρώτο όροφο θα λειτουργήσει ο παιδικός σταθμός ενώ στο ισόγειο του κτιρίου θα στεγαστούν υπηρεσίες της μητρόπολης.tilegrafima.gr