Αγιασμός στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας από τον Θηβών Γεώργιο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το απόγευμα της Τρίτης 5 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε τον Αγιασμό στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Θήβας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης: «Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη δυνατότητα που έχουν οι εκπαιδευόμενοι να σπουδάσουν επαινώντας τους για τη θέληση και τη δύναμη να συνεχίσουν το σχολείο, παρόλες τις εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις τους.

Ο κ. Γεώργιος συμβούλεψε τους σπουδαστές τα στοιχεία και τις γνώσεις που θα πάρουν από το σχολείο να τους βοηθήσουν να έχουν μια σωστή τοποθέτηση στη ζωή, αφού ανέφερε ότι στόχος δεν είναι απλά οι γνώσεις, αλλά να καλλιεργήσουν τον εαυτό τους. Και αναφέρθηκε στα παραδείγματα του Μεγάλου Βασιλείου με τις μέλισσες που παίρνουν από τα λουλούδια μόνο αυτό που χρειάζονται, και με τις τριανταφυλλιές που κόβουμε το άνθος παραμερίζοντας τα αγκάθια, έτσι και εδώ να παίρνουν ό,τι είναι χρήσιμο και ωφέλιμο. Και ευχήθηκε στους εκπαιδευόμενους δύναμη, υγεία και πρόοδο. Στο τέλος, ο Διευθυντής ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του και την στήριξή του, όπως και οι εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας».tilegrafima.gr