Αγιασμός στις Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Στις καταπράσσινες πλαγιές του Ταϋγέτου και συγκεκριμένα στη θέση «Σκουρόλακα», στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας «Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ», τελέσθηκε χθες το απόγευμα ο αγιασμός για την έναρξη της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου για το φετινό καλοκαίρι.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης, την ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, ενώ παρέστη ο πνευματικός υπεύθυνος της κατασκήνωσης Αρχιμ. Νικόλαος Οικονομίδης, αλλά και όλα τα στελέχη.

Ο Πρωτοσύγκελλος στον χαιρετισμό του καλωσόρισε τα παιδιά και τους ευχήθηκε να περάσουν ωφέλιμα και να αποκτήσουν πνευματικά εφόδια, ενώ ευχαρίστησε και συνεχάρη τους υπεύθυνους της οργάνωσης και συντονισμού, καθώς και όλους τους ομαδάρχες και αρχηγούς της κατασκήνωσης, ενώ στο τέλος επιθεώρησε τους κοιτώνες και συνεχάρη τα παιδιά για την τάξη και την ευπρέπεια των χώρων. Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον τ. Διευθυντή της Τραπέζης ALPHA BANK κ. Δημήτριο Ηλιόπουλο για την από μέρους του δωρεά ενός μουσικού Αρμονίου synthesizer και διακοσίων βιβλίων για την βιβλιοθήκη της Κατασκήνωσης.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr