71.000 ευρώ σε φοιτητές από τη Μητρόπολη Κορίνθου

Loading...


Με το ποσό των 71.000 ευρώ ενισχύθηκαν 71 φοιτητές από την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου. Συγκεκριμένα χθες στο Γηροκομείο Ανδρών Κορίνθου «ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ» πραγματοποιήθηκε Εκδήλωση Οικονομικής Ενισχύσεως – Προικοδοσίας Φοιτητών, της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Δόθηκε το ποσόν των 71.000,00 Ευρώ σε Βιβλιάρια των 1.000,00 ευρώ σε 71 παιδιά της Ιεράς Μητροπόλεώς. Εφέτος για πρώτη φορά ενισχύθηκαν φοιτητές – φοιτήτριες της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας, αφού οι επιταγές της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας, όπως έχουν διαμορφωθεί από την Οικονομική κρίσι που μαστίζει την Χώρα μας, επιβάλλουν άμεση και όχι μελλοντική στήριξη, όπως οι «Προικοδοτήσεις» που γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια.  

1

Η επιλογή των παιδιών – φοιτητών έγινε από τις Ενορίες και τις 13 Αρχιερατικές Περιφέρειες της Ι. Μητροπόλεώς μας με κριτήριο την άμεση ηθική στήριξη του ιερού θεσμού της οικογενείας και την ανάγκη οικονομικής στηρίξεως, έχοντας την συναίσθηση ότι και  δεκαπλάσια να ήσαν τα χρήματα πάλι δεν θα ήταν αρκετά να καλύψουν τις ανάγκες όλων των φοιτητών μας.

1

Της Εκδηλώσεως προηγήθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου με την συμμετοχή πολλών Ιερέων της Ι. Μητρόπολής μας, προς τιμήν των Αγίων Αποστόλων και συνεργών του Ιδρυτού της Εκκλησίας μας Αποστόλου Παύλου, Ακύλα και Πρισκίλλης, προστατών της Χριστιανικής συζυγικής ζωής.

1