518 παιδιά φιλοξενήθηκαν το καλοκαίρι δωρεάν στις εγκαταστάσεις της Παναγίας Δοβρά (Ι.Μ. Βεροίας)

Loading...


Πραγματοποιήθηκαν και εφέτος στις εγκαταστάσεις της ιεράς μονής Παναγίας Δοβρά Βέροιας 7 κατασκηνωτικές περίοδοι κατά τις οποίες φιλοξενήθηκαν  518 παιδιά.

Η Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες πολλών οικογενειών παρείχε την δυνατότητα συμμετοχής στις κατασκηνωτικές περιόδους χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. 

Έτσι όλα τα παιδιά που συμμετείχαν  στο περιβόλι της Παναγίας Δοβρά (παιδιά ηλικίας από 9- 18 χρονών) είχαν την ευκαιρία να ζήσουν πρωτίστως την πνευματική χαρά που μπορεί να προσφέρει η εν Χριστώ ζωή.

alt

Αθλητικά πρωταθλήματα, μουσικές βραδιές, παιχνίδια γνώσεων και ικανοτήτων ήταν στην ημερήσια διάταξη χωρίς βεβαίως να λείπουν: η προσευχή, ο εκκλησιασμός και οι πνευματικές συζητήσεις κατά τις οποίες τα έμπειρα στελέχη έδιναν έγκυρες απαντήσεις σε διάφορες ερωτήσεις και απορίες των παιδιών.
Όλα αυτά βεβαίως κάτω από την μέριμνα και ευλογία του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος επανειλημμένα επισκέφθηκε τα παιδιά και τους μίλησε με πατρική αγάπη και ενδιαφέρον.

1

alt

alt