26η Συνδιάσκεψη για θέματα Αιρέσεων στη Μητρόπολη Φθιώτιδας

Loading...


Την προσεχή Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου, θα αρχίσουν οι συνεδριάσεις της 26ης Πανορθόδοξου Συνδιασκέψεως Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών και Ιερών Μητροπόλεων διά θέματα Αιρέσεων και Παραθρησκείας.

Οι φετινές εκδηλώσεις διεξάγονται στην Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητροπόλεως Φθιώτιδας: «Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινούται, την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου και ώρα 5η απογευματινή εις το Αμφιθέατρο του Πνευματικού-Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως θα λάβει χώρα η έναρξις της 26ης Πανορθόδοξου Συνδιασκέψεως Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών και Ιερών Μητροπόλεων διά θέματα Αιρέσεων και Παραθρησκείας, την οποία διοργανώνει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος. Το γενικό θέμα του Συνεδρίου είναι: ‘Εξωχριστιανικές αιρετικές και αποκρυφιστικές θεωρήσεις περί του Χριστού’.

Στο Συμβούλιο αυτό θα λάβουν μέρος 110 μέλη από όλες τις Ορθόδοξες χώρες, μεταξύ των οποίων Αρχιεπίσκοποι, Μητροπολίτες, Ιερείς και Καθηγηταί από όλα τα Ορθόδοξα κράτη.

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εναρκτήρια τελετή και τους υψηλούς επισκέπτες της πόλεώς μας. Το Συνέδριο θα διαρκέσει 3 ημέρες και είναι ανοιχτό μόνο στην τελετή του Αγιασμού. Οι άλλες συνεδριάσεις είναι μόνο για τους εκπροσώπους των Εκκλησιών».Ετικέτες