Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» από την Ι.Μ. Μαντινείας

Loading...


Φιλανθρωπικό πρόγραμμα «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» διοργανώνει η Ι.Μ. Μαντινείας την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως. Αναλυτικά :

 

Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι ΟΝ Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α
 

Xριστιανοί μου ευλογημένοι,

Σε λίγες ημέρες θα εορτάσωμε τη μεγάλη Εορτή της Γεννήσεως του Σωτήρος μας Κυρίου Ιησού Χριστού. Η Ιερά Μητρόπολίς μας γνωρίζουσα την τεράστια πλέον ανάγκη υποστηρίξεως των συνανθρώπων μας που πλήττονται σκληρά από την ανεργία και την φτώχεια, στα πλαίσια του Φιλανθρωπικού Προγράμματός της «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ», προσκαλεί την αγάπη σας να στηρίξετε τους εν ανάγκαις και δοκιμασίαις ευρισκομένους αδελφούς μας, τους πληττομένους από την οικονομική κρίσι των καιρών μας, προσφέροντας γι’ αυτούς τρόφιμα μακράς διαρκείας· όσπρια, ζυμαρικά, κατεψυγμένα κρέατα και ψάρια, κονσέρβες, λάδι, αλεύρι, είδη προσωπικής υγιεινής, απορρυπαντικά, χαρτικά κ.α.

Η συγκέντρωσις των προσφορών αυτών θα πραγματοποιηθή την Κυριακή 20η Δεκεμβρίου 2015 στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως (πλατεία Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως στο ισόγειο έμπροσθεν του Ιερού Παρεκκλησίου της Αγίας Μακρίνας) από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Η πρόσκλησι της Εκκλησίας μας για παροχή βοηθείας απευθύνεται προς όλους τους φιλανθρώπους Χριστιανούς της επαρχίας μας και τους ευλογημένους δημότες της πόλεώς μας, ελπίζοντας ότι παρά την οικονομική ύφεσι που διανύει η χώρα μας, ο καθένας θα μπορή να συμβάλλη στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Οι πτωχοί και αναξιοπαθούντες αδελφοί μας, που είναι αποδέκτες του Φιλανθρωπικού Προγράμματος της Μητροπόλεως «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» περιμένουν την εκδήλωσι της αγάπης μας.

Μην τους ξεχνάμε, αλλά ας προσφέρουμε έστω και από το υστέρημά μας.

 

                  Ευχέτης πάντων υμών θερμός

Ο Μ Η Τ Ρ Ο Π Ο Λ Ι Τ Η Σ

                     † Ο Μαντινείας και Κυνουρίας Α Λ Ε Ξ Α Ν Δ Ρ Ο Σ    Ετικέτες